KOYDUYSA SANA YOKLUĞUM İŞTE O ZAMAN MUTLUYUM (27996 -bella)
Ayrılık Sözleri Mesajları
senden ayrıldım yaa.. ona değilde senle geçen vaktime yanıyorum..! (35283 -ilknurr...)
2 senede büyüttügüm askı tek kalemde silemem ;"(
NESRİN
♥♥♥♥♥
(34291 -AHMET KUBAT)
Bir aşk ip gibi koparsa tekrar bağlandığında bir düğüm kalır... (33684 -Züleyha-Melike)
git ya da kal benim için fark etmez çünkü zamanla anladım ki varlığı bir şey kazandırmayanın yokluğu da bir şey kaybettirmez (32694 -mervenur)
dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq (21036 -nry)
Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi. her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim..! (35163 -burçak tuncer)
eski bir fotoğrafsın artık anılarımda (28171 -hergele16)
Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Dağların denize paralel uzanması bile onun için bir sebepti. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Afrika'da onca aç çocuk varken birlikte olamazmışız. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Teşekkürü 2 puanla kaçırmış. Neden ayrıldınız? Diyorlar. Diyorum ki : Sevmemiş ulan sevmemiş... (33106 -yusuf sakık)
Artık ne fark eder ki
sen gittin...
Ben Yalnız kaldım...
Artık neyi değiştirebilirsin ki
Bu yalnızlığımmm
Seni de aşar beni deeeee...
(35378 -02Adiyamanlı OsmaN Mat)
gözyaşlarının bile görevi varmış arkasından gelecek gözyaşları için temizlik yaparmışş (35482 -aşk acısı çeken biriii)
birini çok seversin sana ömrüm der onun konuşmaları insanı yakar ölsede aşkından bir şey diyemezz ayrılık çalar kapılarını (16423 -ömürr)
seni sevdim ama değmezmişsin, kalbim sendeydi geri alabilirmiyim? (31983 -gil01)
sen sensizliği nerden bileceksin ki sen hiç sensiz kaldın mı? (31009 -angel)
AĞLIYORUM; aklıma geldikçe gülüştüklerimiz:( (1018 -yanlız kalp)
bil ki senden nefret ediyorum
anla ki; seni hiç sevmiyorum
gör ki; senden buçak buçak kaçıyorum fakat şunu bil ki; seni unutamıyorum
(12891 -şirin)
acı yalan gerçek bir gün bunların hepsi bitecek hayat dediğin ne ki bir yudum su içecek... (15301 -m.salih)
♥ öLdürecektim seni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsun !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ... (20737 [email protected])
Gözyaşlarımla sildim tenimdeki kokunu... (32381 -soni)
HeR AyRıLıK bİR bAşLaNgIcTıR şU gÖzYaŞlArImA...bEnDeN sElAm SöYlEyİN bÜtÜn AşIkLaRıMaAaA...!!! (15244 -görkemli büşra)
Allah'a emanet ol, dedi ve gitti. -
Güldüm.. Zαten bαşkα kimim vαr ki ?
(26958 -ceren kaya)
Aşkın adresini biliyor musun diye sordum Amcaya.
Mezarlığı gösterdi adresi yok evladım sonu var dedi.
SEVİPTE UNUTAMAYANLAR İÇİN...
(35250 -(Mc suskun))
İnşallah unutursun sen de, ben çoktan unuttum takmam bile. (16428 -büşraa)
Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman. Her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. Senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. (33804 -kemal kırmızı)