bazen sarkılarım oldun,bazen hayalim çogu zamanda hasretim oldun sevdigm ben yalnızım derken sensizligimi kasdediyordum ilker yılmaz duygu seni çok seviyor...şafak 33 askerim inş.okursun bunu herkes duysun ben duygu ilkeri çok seviyorummmm gitme kal bu sehirde:(:(((((( (11928 -umutsuz)
Asker Sözleri Mesajları
vatan bize kızlar size emanet (642 -safak1453)
ASKER VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR.... (17202 -BÜLENT ÇAKAR)
bedelli askerlik geliyormuş(!) zenginsen ver parayı canın sağ olsun, fakirsen ver canını vatan sağ olsun (23249 -suskun.aşık)
Temel askere gitmiş. Komutanları benim ikinci adım aslanoğluaslan demiş. Bir gün komutan herkese benim ikinci adım neydi diye sormuş, herkes aslanoğluaslan demiş sıra Temel'e gelince bir hayvanoğluhayvandı ama hangisi olduğunu hatırlayamadım, demiş. (9541 -BUSE,ZEYNEP)
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK ASKERİM (9333 -MELTEM)
Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. (16439 -amigo)
ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. (askerim) (32249 -hatice'den hüseyinine)
aSkEr OlMaK hEr YiĞiDiN iŞi DiĞiLdİr (882 -albay beyza)
VATAN, VATAN UĞRUNA CAN VERMESİNİ BİLENLERİNDİR. (16642 -DJ CİHAN SEYİTVAN)
ÖMRÜMÜN 460 GÜNÜ VATAN GERİSİ SENİN İÇİN GÜLÜM (27066 -GizemLiBeSTeKaR)
HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ ASKER OLAMAZ! (23876 -YEHAAA)
Mantığın Bittiği Yerde Askerlik Başlar (14688 -tuğba)
Kızlarıda alsalar askere vallahi istemem tezkere (741 -çağrı günsen)
Bu kafayla gidersen askere , zor alırsın tezkere... (11131 -Suzi)
vatan bize kızlar analara emanet (20955 -firaset)
bu vatan bizimdir ferman gerekmez askerin olduğu yere yabancılar giremez (26090 -mniöo)
bitanecik sewqlimm NURQMMM benim askerimm cnm eşim seni cnmdan ck sewiorum .x (32763 -berivan)
sevme kızım ben askerimbn toz toprak kokarım elini uzatsan silah gibi tutarım gözlerime bakma sana düşman gibi bakarın uyku nedr bilmem geceleri nöbet tutarım gece gelme bana parola sorarım ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım çünkü ben jandarmayım (19229 -şahin)
evli olup balayına gidecegime asker olup tugayına giderim daha iyi (4618 -loafer)
ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER... (30532 -AsLaN54)
- Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm. (askerime) (32250 -haticeden hüseyinine)
Asker 440 gün uzunluğunda 12 ay genişliğinde dayak ile uslanan traş ile süslenen bulgur plavı ile beslenen kep ile bot arasına palaska ile sıkıştırılmış kişiye "asker" denir. (26910 -sinan şahin (ieml))
ömründen bir gün gitiğine sevinen ya mahkumdur ya asker (19650 -kral89)